Parteneriat INOVI Smart Technologies și Fabrica de Consultanță
În perioada următoare, componenta de digitalizare va reprezenta cheltuială eligibilă în majoritatea apelurilor de proiecte pentru accesarea fondurilor nerambursabile, fie că vorbim despre apelurile din cadrul PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență), PNS (Planul Național Strategic) sau cele din cadrul Programelor Regionale.
În acest context, parteneriatul Fabrica de Consultanță și INOVI Smart Technologies vizează identificarea programelor de finanțare potrivite pentru fiecare afacere / instituție, precum și parcurgerea tuturor etapelor pentru implementarea proiectului și a soluțiilor de digitalizare, hardware sau software.
Cu ce te putem ajuta?
Suntem alături de tine pe tot parcursul implementării proiectului, de la idee la faza de monitorizare.
– Analiza eligibilității;
– Analiza nevoilor de hardware / software;
– Identificarea soluțiilor digitale eligibile;
– Scrierea și depunerea proiectului;
– Implementarea proiectului;
– Asistență și training specializat
INOVI Smart Technologies își propune digitalizarea sectoarelor public și privat din România, prin proiecte și tehnologii inovative. Din anul 2002, INOVI Smart Technologies este un partener important pe piața soluțiilor tehnologice și digitale și oferă soluții care înlocuiesc metodele clasice de promovare și informare. Domeniile / Industriile în care produsele comercializate de INOVI Smart Technologies sunt pretabile: muzee, scoli, UAT-uri, corporate, sanatate, ospitalitate, retail, gym&fitness, transport etc.
Fabrica de Consultanță activează de peste 16 ani pe piața serviciilor de consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile europene, guvernamentale sau din alte surse. Până în prezent, Fabrica de Consultanță a atras pentru clienții săi finanțări nerambursabile de peste 215 Milioane Euro și a dezvoltat un portofoliu de peste 680 de proiecte scrise și implementate cu succes. Printre clienți se numără atât companii private, cât și instituții publice. Proiectele implementate la nivel național acoperă multiple domenii de activitate: agricultură, producție, comerț, servicii, construcții, industrie, sănătate.
Ai nevoie de mai multe informatii legate de program?
Lasa-ne un mesaj iar noi te vom contacta cat mai repede
Programul privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladirile publice cu destinatie de unitati de invatamant
INOVI Smart Technolgies pune la dispozitie pachete complete de solutii eligibile si de asemenea, ofera consultanta in vederea redactarii, depunerii si implementarii programului privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladirile publice cu destinatie de unitati de invatamant.
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor lanseaza Programului privind cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in cladirile publice cu destinatie de unitati de invatamant, finantat din Fondul pentru Mediu.
Scopul principal la programulului este eficientizarea si imbunatatirea calitatii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera prin reducerea consumului anual de energie finala.
Este vizata modernizarea cladirilor publice cu destinatie de unitati de invatamant, scoli, gradinite, sali de sport, cladiri pentru activitati extra scolare etc. prin finantarea de activitati/actiuni specifice realizarii de investitii pentru cresterea performantei energetice a acestora.
Finantarea se acorda in procent de maxim 90% din cheltuielile eligibile ale unui obiectiv de investitie iar suma maxima care poate fi solicitata este:
a) 1.500.000 lei pentru UAT cu o populatie de pana la 5.000 de locuitori;
b) 3.000.000 lei pentru UAT cu o populatie de peste 5.001 locuitori.
Solicitanti eligibili sunt UAT-urile organizate la nivel de comuna, oras sau municipiu, inclusiv subdiviziunile municipiului Bucuresti, iar pentru a putea accesa finantarea, o Unitate Administrativ Teritorială (UAT) trebuie sa aiba indeplinite obligatiile de plata a taxelor, impozitelor si amenzilor catre bugetul de stat, bugetele locale, bugetul Fondului pentru mediu, conform prevederilor legale în vigoare. De asemenea, trebuie sa asigure contributia proprie necesara implementarii proiectului.
Perioada de inscriere incepe in data de 03.05.2021 si se incheie in 03.07.2021.
Ai nevoie de mai multe informatii legate de program?
Lasa-ne un mesaj iar noi te vom contacta cat mai repede
Programul pentru Digitalizarea IMM-urilor din Romania
INOVI Smart Technologies ofera consultanta in vederea alegerii produselor si solutiilor de software, dar si pentru obtinerea si implementarea PROGRAMULUI PENTRU DIGITALIZAREA IMM-URILOR DIN ROMANIA.
O condiție din schemă prevede că o firmă care depune cererea de finanțare în anul 2021 „trebuie să fi fost înființată cel târziu la 3 ianuarie 2020 și să fi înregistrat profit din exploatare la 31 decembrie 2019 având în vedere dificultățile cauzate de pandemia SARS-2-CoV-2 din anul 2020”. Bineînțeles că o firmă fondată în 3 ianuarie 2020 nu avea cum să fi făcut profit până la 31 decembrie 2019, pentru că nu exista, dar așa a fost formulată condiția în documentul oficial.