Termeni si conditii

Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul https://www.inovi.ro/ este oferit de INOVI Smart Technologies SRL cu sediul in Bungardului 28, Sibiu, 550292, ROMANIA inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J32/831/2002, avand cod unic deinregistrare RO14967959, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Bungardului 28, Sibiu, 550292, ROMANIA.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
contact@inovi.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
contact [at] inovi.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0374 001005
Prin fax la numarul: –

II. Despre INOVI Smart Technologies
INOVI Smart Technologies este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor saiposibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor seface pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul INOVI Smart Technologies, precum si orice alt material avandlegatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altamodalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice altemateriale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acestlucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate delegislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce saupermite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele INOVI Smart Technologies fara adetine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici deincadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusivimagini, texte, interfete, formulare) ale INOVI Smart Technologies fara a detine opermisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a INOVI Smart Technologies, atata timp cat aceasta actiune nuprezinta serviciul INOVI Smart Technologies intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatoriesau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, saumarci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul INOVI Smart Technologies poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare inpaginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (creareaunui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite serviciioferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primireanewsletterului INOVI Smart Technologies sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, vatrebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator peSite). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catredvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a INOVI Smart Technologies si a Politicii deConfidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractualaa raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii deConfidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. Inconditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sanu mai accesati/folositi serviciile INOVI Smart Technologies.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrareaconfidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Sitesi sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatileefectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
INOVI Smart Technologies poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar levinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sauprin orice alta metoda de plata acceptata de INOVI Smart Technologies. Daca aveti mai putinde 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele INOVI Smart Technologies, numai cuajutorul unui parinte sau tutore.
INOVI Smart Technologies isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de amodifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea deproduse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al INOVI Smart Technologies va vom solicita o serie dedate personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii darsi alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. cautilizator al serviciului INOVI Smart Technologies. De asemenea, pentru a va abona lanewsletterul sau alertele INOVI Smart Technologies va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina incare va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cuprivire la informatiile colectate de INOVI Smart Technologies, cu privire la modul in caresunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejareaintimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe INOVI Smart Technologieseste necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al INOVI Smart Technologies
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costulfinal va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzareasigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe INOVI Smart Technologies, suntetide acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselorafisate pe INOVI Smart Technologies reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale decumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau potfi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industrieiprodusului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezintecele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru oanumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti plati prin transfer bancar/ordin de plata.Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevantepentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).
Taxele de livrare nu sunt incluse in pret si pot varia in functie de greutate si locatia de destinatie. Pentru o cotatie a acestor taxe, va rugam sa ne contactati.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul INOVI Smart Technologies printransfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin INOVI Smart Technologies urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul\\\”Comanda acum\\\”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta acomenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si saindicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mailare importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produselecomandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorectaincetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu vaputea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Dacaadresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucruprin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa defacturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata siconfirmati datele alegand \\\”Pasul urmator\\\”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece laurmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele defacturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati alesmetoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail ofactura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiindefectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii printransfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii deplata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, carereprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transferbancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact (at) inovi (punct) ro, in maximum 24 de ore.

IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul deservice. Toate produsele comercializate au specificata garantia individual pe pagina produsului.

X. Descrierea si returnarea produselor
INOVI Smart Technologies depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cutoate acestea, INOVI Smart Technologies nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altortipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curentesau fara erori. Daca un produs oferit de INOVI Smart Technologies este diferit fata dedescrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectandprevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitatecu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, dela incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoareleobligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pecheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, instarea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptiacazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut;trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri demateriale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen,amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari sialte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitatifalse. INOVI Smart Technologies isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sauedita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu areobligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe INOVI Smart Technologies, transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietateintelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prinpostarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe INOVI Smart Technologies,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialelepostate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul deproprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialelepostate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din parteautilizatorilor, ale INOVI Smart Technologies.
INOVI Smart Technologies are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. INOVI Smart Technologiesnu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintrematerialele postate de catre alte terte parti pe Site. INOVI Smart Technologies are dreptulde a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
INOVI Smart Technologies, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau serviciicatre INOVI Smart Technologies nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere saueroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa INOVI Smart Technologies. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare aechipamentului tehnic de la INOVI Smart Technologies, lipsa functionarii conexiunii lainternet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,accesul neautorizat in sistemele INOVI Smart Technologies, erorile de operare, precum sicazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
INOVI Smart Technologies poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta saprecum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea INOVI Smart Technologiessi prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fidestinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
INOVI Smart Technologies respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca atiobservat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora laproprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa deemail: contact (at) inovi (punct) ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentulcontract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul INOVI Smart Technologies sunt guvernate dedispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertulelectronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheiereasi executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorelectronice.
Termenii si conditiile INOVI Smart Technologies se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul INOVI Smart Technologies.In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizatanterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelorjudecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
INOVI Smart Technologies isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificariasupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul INOVI Smart Technologies, fara oinstiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul INOVI Smart Technologies aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile depe site-ul INOVI Smart Technologies au caracter informativ si pot exista diferente intreacestea si produs.

INOVI Smart Technologies SRL

Imaginea si comunicarea nu mai sunt o dorinta ci au devenit un mod de viata.

anpc-sol

Suport clienti

Program de lucru: 09:00 – 17:00

©Copyright Inovi.ro – 2022

Aveti o intrebare referitoare la produsele noastre?
Va rugam sa completati formularul si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.