Premii & Presa

Premii castigate de INOVI Smart Technologies, precum si aparitiile in presa, televiziune si mediul online.

INOVI Smart Technologies s-a bucurat de aprecieri din partea unor jurii selecte atat la nivel national cat si international, castigand premii de seama:

Inovi Smart Technologies - Partener Tehnologic pentru primul concert din Romania cu acces exclusiv pe baza de criptomonede

Delia cântă la primul concert cu plata biletului în criptomonede, la Sibiu pe 8 mai – News FM:

Sibiul va marca o premieră pe 8 mai 2022, atunci când Delia şi Vali Bărbulescu ţin un concert la Sala Transilvania. Accesul la concert se va face pe baza unui nou sistem de ticketing, care implică NFT şi plata prin criptomonede.

Oglinzile inteligente, testate de Corina Caragea la ILikeIT. Cum pot ajuta la perceptia realitatii.

I Like IT – Stirile PRO TV:

Iulia Ionescu și invitata ei, Corina Caragea, au testat la ILikeIT oglinzile INOVI Smart Technologies.

Parteneriatul Elrond - INOVI Smart Technologies. Prima companie din România care implementează plata cu EGLD.

Wall Street:

INOVI Smart Technologies devine prima companie locala care adopta tehnologia viitorului in ceea ce priveste sistemele financiare de plati si considera foarte importanta sustinerea pietei si companiilor locale.

Evz.ro:

INOVI Smart Technologies este printre primele companii care raspund afirmativ la implementarea achizitiei produselor aflate in portofoliu cu tehnologia blockchain, urmand ca plata sa poata fi efectuata pe siteul inovi.ro direct cu EGLD, prin platforma Netopia.

Capital.ro:

INOVI Smart Technologies, o companie pasionata de inovatie si tehnologie, premiata cu medalia de aur la Salonul de Inventica de la Geneva, care ofera sisteme de advertising neconventional pentru sectorul de business, ia decizia de a crea noi oportunitati.

Nicolae Bălcescu a prins viață într-o hologramă în mărime naturală, la Sibiu

Observator.ro:

Fiind o prezenta marcanta în istoria neamului Romanesc si, in acelasi timp personalitatea al carui nume il poarta prestigioasa unitate de invatamant, a fost absolut necesara prezenta in muzeu a istoricului Nicolae Balcescu, proiectat in marime naturala cu ajutorul unei holograme 3D.

Stiri pe surse:

Atentia a fost indreptata spre a reda momente si elemente importante din istoria noastra militara, intr-un mod inovativ prin intermediul unor panouri si infochioscuri digitale de informare, la care vizitatorii muzeului si studentii Academiei Fortelor Terestre au acces.

Tehnologia ii aduce pe cei dragi mai aproape, insa dragostea ii aduce intotdeauna acasa!

Evz.ro:

Compania INOVI Smart Technologies din Sibiu, a inteles ca nevoile pietei in cadrul careia activeaza nu sunt doar cele tehnice si, intr-un an pandemic, au decis sa isi mute focusul pe ceea ce inseamna partea umana a oricarui business, pe oferirea de incredere si siguranta in cadrul fiecarei colaborari, dincolo de gasirea si implementarea celor mai bune solutii digitale.

Paginademedia.ro:

Spotul pentru Inovi Smart Technologies are un mesaj corect: “Tehnologia ii aduce pe oameni mai aproape, insa dragostea ii aduce intotdeauna acasa”.

Stirile Pro TV:

Un video emotionant despre copiii care isi privesc parintii plecati in strainatate doar prin intermediul tehnologiei, si modul in care dragostea este cea ne uneste si ne aduce, intotdeauna, acasa in special de sarbatori!

INOVI Smart Technologies implementează noul sistem interactiv pentru detectarea temperaturii corporale, la Sibiu

Ora de Sibiu

Prevenirea transmiterii COVID 19 – Sistem interactiv pentru detectarea temperaturii corporale disponibil la Sibiu

Ora de Sibiu:

Perioada este una incerta insa ramane o necesitate evolutia tehnologica si implementarea unor sisteme care sa ajute in controlul raspandirii pandemiei globale. Un astfel de sistem inovativ care, detecteaza temperatura corporala la intrarea in companiile care functioneaza in aceasta perioada, este adus pe piata din Romania de catre INOVI Smart Technologies.

Ziare.com:

Controlul in ceea ce priveste accesul in institutii, fabrici, magazine, farmacii a persoanelor posibil infectate cu virusul COVID-19 este foarte greu de controlat. Motiv pentru care venim in sprijinul societatiilor nevoite sa isi continue activitatea in aceasta perioada cu Sistemul Interactiv pentru detectarea temperaturii corporale.

INOVI Smart Technologies SRL

Imaginea si comunicarea nu mai sunt o dorinta ci au devenit un mod de viata.

Link-uri utile

Suport clienti

Program de lucru: 09:00 – 17:00

©Copyright Inovi.ro – 2022

Aveti o intrebare referitoare la produsele noastre?
Va rugam sa completati formularul si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.