Despre Noi

INOVI Smart Technologies isi propune digitalizarea sectoarelor public si privat din Romania, prin proiecte si tehnologii inovative.

Din anul 2002, INOVI Smart Technologies este un partener important pe piața soluțiilor tehnologice si digitale. Ofera solutii care inlocuiesc metodele clasice de promovare si informare.

Advertising

Metodele digitale de advertising ofera oportunitati infinite de promovare. Ajungi mai aproape de publicul tau oferind experiente actuale, moderne, unice si inedite.

SMART City

Metodele digitale de advertising ofera oportunitati infinite de promovare. Ajungi mai aproape de publicul tau oferind experiente actuale, moderne, unice si inedite.

0 +
Proiecte realizate

iGlass

Intimitate de lux pentru spatiile tale, la doar un click distanta. iGlass, folia cu cristale lichide este cea mai noua tehnologie pentru obtinerea intimitatii, care se aplica pe orice suport din sticla, fara a renunta la transparenta.

 

Custom-made

Transformam ideile tale in proiecte de succes, cu ajutorul experientei acumulate si a produselor inovative.

 

Ce facem?

Orientati catre viitor, punem la dispozitie mediului public si privat solutii digitale, tehnologii si produse de diferentiere care se remarca prin noutate, dinamism si inovatie. 

INOVI Smart Technologies nu viseaza la tehnologiile viitorului, ci le creaza pentru tine.

Nu ai gasit produsul dorit pe site? Contacteaza-ne si vom gasi solutia potrivita pentru tine.

Medalie de aur la Salonul de Inventica de la Geneva

Inovi a fost prezenta la cea de-a  42 editie a Salonului International de Inventica de la Geneva.

In standul nostru am prezentat cu mandrie conceptele noastre de sisteme multi touch ce aveau sticla securizata ca suprafata de atingere ce se putea curata foarte usor de potentiali germeni si puteau fi folosite in spitale, muzee sau in sistemul de invatamant cum sunt gradinite, scoli sau universitati.

Sistemele sunt gandite sa aiba un mare impact in showroom-uri sau mall-uri de cumparaturi unde pot aduce valoare oricarui tip de produs de la un ceas la o masina sau unui avion.

Folosind continut multimedia interactiv, potentialul cumparator  se poate juca cu un model 3D, poate schimba culoarea produsului, poate vizualiza detalii tehnice aditionale sau chiar cumpara respectivul produs.

Sistemele noastre au primit distinctia “Medalie de Aur” din partea juriului si totodata mult feedback pozitiv din partea vizitatorilor.

1fbc41542d8c538f0193866542944ff81532023594

Cel Mai Promitator Brand Romanesc

Inovi a fost nominalizat printre multe alte companii din Romania si a castigat premiul ce mare in cadrul competitiei “Cel mai promitator Brand Romanesc” organizata de Seed Consultants si continuat in urmatorii ani de catre INOVEO.

Produsul Anului IT&C la Gala WALL STREET

Inovi a castigat in cadrul Galei Wall Street distinctia “PRODUSUL IT&C AL ANULUI 2014”

Compania noastra a participat la aceasta gala alaturi de nume sonore precum Telekom Romania, MOL Romania sau eMag.

e64a0907e80fb9fb3364c7c9433a5ec21532020516

INOVI Smart Technologies SRL

Imaginea si comunicarea nu mai sunt o dorinta ci au devenit un mod de viata.

Suport clienti

Program de lucru: 09:00 – 17:00

©Copyright Inovi.ro – 2022

Solicitare postare SICAP

Aveti o intrebare referitoare la produsele noastre?
Va rugam sa completati formularul si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.