Biblioteca Municipala ”Radu Rosetti” – ONESTI

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești și partenerii săi de la INOVI Smart Technologies aduc o notă futuristă în lumea cărților și a culturii cu noile holograme în mărime naturală 3D, care vor încânta vizitatorii la fiecare intrare în instituție sau la evenimentele culturale desfășurate în incinta sa.


În cadrul acestui proiect inovator, inițiat și implementat din fonduri europene și ale Consiliului Județean Bacău și Consiliului Local Onești, Biblioteca „Radu Rosetti” și-a propus să aducă un suflu nou în experiența culturală a comunității sale. Parteneriatul cu INOVI Smart Technologies a permis testarea și implementarea noilor holograme 3D, considerate a fi adevărate “bijuterii” tehnologice.

Vizitatorii  Bibliotecii Onești vor fi  întâmpinați de holograme în mărime naturală 3D, oferind o experiență captivantă și inedită. Aceste holograme vor fi prezente nu doar la intrarea în bibliotecă, ci și la evenimentele culturale organizate în cadrul instituției.

Toate aceste inovații tehnologice reprezintă o componentă semnificativă a proiectului de modernizare și digitalizare a bibliotecii, finanțat prin fonduri europene și cofinanțat de Primăria Onești și Consiliul Județean Bacău. Obiectivul acestui demers este să ofere comunității un mediu cultural modern, care să îmbine tradiția și tehnologia într-o manieră inovatoare.

link stire aici

monitoruldetrotus.ro

Prin această inițiativă, Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești promite să impresioneze vizitatorii cu tehnologie de vârf și să creeze o atmosferă captivantă și atrăgătoare pentru toți cei pasionați de cultură și lectură. Acest pas către modernitate subliniază angajamentul bibliotecii față de evoluția continuă și aducerea unor elemente inovatoare în serviciile culturale oferite comunității

directorul Bibliotecii Radu Rosetti, Dl. Ionuț Tenie

ECHIPAMENTELE FOLOSITE:

ITI DORESTI UN PROIECT SIMILAR ? CONTACTEAZA-NE !
www.inovi.ro | 0040374 001 005

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.