Clinica CRONOS MED – Bucuresti

CRONOS MED este locul unde pacientii vor descoperi secretele unei noi calitati a vietii si solutii anti-aginig de ultima generatie.

Numarul mare de pacienti, dar si dorinta acestora de a beneficia si de alte servicii de cea mai buna calitate, garantate de Dr. Constantin Stan, au dus la extinderea structurii initiale, astfel dupa 30 de ani, CRONOS MED este grupul de clinici care aduc expertiza in frumusete.

Tehnologiile de ultima generatie au fost adaptate pentru nevoile domeniului medical si astfel s-a dorit si implementarea foliei cu cristale lichide – iGlass, in cadrul clinicii CRONOS din Bucuresti.

Folia inteligenta s-a aplicat in cadrul cabinetului medicului chirurg plastician Constantin Stan, o incapere ai carei pereti sunt din sticla curbata.

Printr-o singura apasare de buton, folia se transforma din transparenta in opaca, astfel se va anula conditionarea limitarii vizuale a spatiului printr-o sticla permanent opaca.

Folia devine transparenta in momentul in care se va opri alimentarea acesteia.

Astfel, atat Dl. doctor cat si pacientele sale se vor bucura de un spatiu care dispune de o sticla sablata, care ofera intimitatea dorita in timpul consultatiilor.

In plus, in timpul consultatiilor, cu ajutorul videoproiectiei LASER, folia sablata reproduce efecte video linistitoare.

ITI DORESTI UN PROIECT SIMILAR ? CONTACTEAZA-NE !

www.inovi.ro | 0040374 001 005


O PARTE DIN ECHIPAMENTELE FOLOSITE

Folia iGlass

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.