Masa interactiva – Conacu’ Iancu

Inovi Smart Technologies a dezvoltat pentru Conacu’ Iancu din satul Ginta din Judetul Oradea o masa interactiva inedita !

Aceasta masa tactila este integrata impreuna cu un semineu decorativ cu bioetanol (fire pit) si un Incarcator Wireless pentru telefoane intr-un blat din lemn masiv .

Acest blat a fost obtinut dintr-un trunchi de copac cu o structura spectaculoasa.

Sistemul inedit este instalat intr-un cadru rustic deosebit: Conacu’ Iancu / Ginta / Oradea, in colt de rai parca uitat de timp, unde serviciile de acomodare au o formula inovativa impletita cu un spatiu taranesc.

Fiecare obiect de mobilier din locatie are o poveste uluitoare in spate, o istorie emotionanta pe care proprietarii acestui conac, Lorin si Simina o povestesc turistilor cu un entuziasm debordant in jurul unui ospat cu bunatati traditionale.

Ineditul locatiei vine din faptul ca toate aceste piese de mobilier rustice sunt inconjurate de tehnologie de ultima ora, oglinzi inteligente, holograme sau mese interactive.

Masa interactiva de 32 inch este waterproof si e dotata in partea superioara cu sticla securizata ce permite mesenilor sa puna pe aceasta masa pahare sau farfurii fara a o deteriora.

ITI DORESTI UN PROIECT SIMILAR ? CONTACTEAZA-NE !
www.inovi.ro | 0040374 001 005


O PARTE DIN ECHIPAMENTELE FOLOSITE:

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.