Muzeu Militar – Bucuresti

Holograme descriptive ale echipamentelor militare, galerii interactive ale comandantilor sau vitrine cu ecrane transparente sunt doar cateva din tehnologiile implementate de INOVI Smart Tehnologies intr-unul dintre cele mai inedite muzee din Romania.


Istoria echipamentelor militare este una fascinanta, plina de invovatii la momente importante din timpul razboaielor . Multe inventii au facut diferente strategie in obtinerea de informatii din campul de lupta.

Holograma piramidala cu vizualizare 360 grade realizeaza o incursiune 3D in componentele celei mai faimoase masini de criptare a tuturor timpurilor: ENIGMA. Reprezentarea 3D desface virtual pe componente aceasta masinarie inovativa a vremii respective si explica vizitatorului rolul fiecarei componente.

Maparea cu ajutorul proiectiei LASER explica specificatiile tehnice ale echipamentelor intr-un mod vizual si comprehensiv.

Un impresionant perete de holograme, de aproximativ 4×2 metrii, cu fata dubla , creaza un mediu imersiv parca rupt din productiile cinematografice SF cum este “THE MATRIX”.

Vitrine orizontale cu ecran digital, oglinzi interactive, vitrine cu ecrane transparente sau infokioskuri explicative sunt tehnologiile implementate de catre INOVI Smart Tehnologies pentru vizitatorii Muzeului din Bucuresti.

O PARTE DIN ECHIPAMENTELE FOLOSITE:

ITI DORESTI UN PROIECT SIMILAR ? CONTACTEAZA-NE !
www.inovi.ro | 0040374 001 005

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.