Muzeul Fotbalului – Bucuresti    

Primul muzeu de fotbal din Europa de Est

Dam fluierul de start si pregatiti-va de o calatorie interactiva prin istoria fotbalului!

Football Museum Bucharest este primul muzeu al fotbalului din Europa de Est, situat în Centrul Vechi al Bucurestiului într-o cladire istorica complet restaurata de 1.500 mp.

Pregatiti-va de o calatorie interesanta prin istoria fotbalului, precum si de experiente spectaculoase întinse pe 8 niveluri! Pe langa spatiile expozitionale, bucurati-va de experiente multimedia, jocuri sau experiente pentru copii.

Veti putea descoperi lucruri uimitoare în stransa legatura cu fenomenul fotbalului, cum ar fi evolutia mingii de fotbal din 1930 pana în prezent, istoria arbitrilor, dar si tricouri purtate si alte lucruri ce au apartinut marilor legende romanesti si internationale, cum ar fi : Hagi, Popescu, Maradona sau Ronaldo.

sursa : footballmuseum.ro

INOVI Smart Technologies a realizat pentru Muzeul Fotbalului o cabina a comentatorului, un spatiu unde vizitatorii pot intra in pielea celebrilor comentatori de televiziune si isi pot inregistra vocea peste un meci real.

Sistemul permite sa te fotografiezi in mediul imersiv al meciului de fotbal si sa iti trimiti pe email secventa video din meci pe care ai comentat-o

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.