Muzeul National al Banatului – Timisoara

Muzeul din Timisoara a achizitionat prin sistemul de licitatii publice SICAP echipamente inovative pentru a maximiza experienta vizitatorilor in cadrul spatiului expozitional.


DOM CU PROIECTIE 360°

Reprezentantii Muzeului National al Banatului din Timisoara au dorit o structura ce sa ofere vizitatorului o experienta imersiva.

Inovi Smart Technologies a montat un DOM (IGLOO) cu o diagonala de 6 metrii ce poate gazdui pana la 15 persoane. Acest echipament in forma de calota sferica are in alcatuire urmatoarele componente:

  • structura modulara din aluminiu;
  • material exterior din PVC rezistent la conditiile meteorologice ( Dom-ul poate fi montat atat in interior cat si in exterior)
  • material special pentru videoproiectie;
  • proiector LASER 5000 lumeni cu lentila 360°
  • infokiosk pentru selectarea continutului

Colegii nostri au preluat informatii istorice oferite de Muzeu si le-au transpus in continut digital explicativ cu elemente 3D pentru o experienta imersiva.

Exponate precum Pistolul cu cremene de tip FOCA, Pistolul cu cremene de tip ELBASAN, Iataganul BELOSAPAC si multe altele au primit in peste 100 de ore de lucru simulari si descrieri minutioase despre structura si utilizarea acestora.

Tot acest continut a fost procesat pentru a fi compatibil cu rularea intr-un mediu cu vizibilitate de 360 de grade acompaniate de un sunet 3D reprezentant pentru anii 1800.

Vizitatorii Muzeului s-au bucurat acest DOM in cadrul unei Expozitii temporare din 2023 iar aspectul exterior personalizat si continutul imersiv au fost realizate cu profesionalism de catre echipa INOVI SMART TECHNOLOGIES.

DOM 360 IN CADRUL EXPOZITIEI TEMPORARE DIN MUZEUL BANALULUI – TIMISOARA

VIDEO – DOM CU VIDEOPROIECTIE 360

LINK catre Evenimentele expozitionale ale Muzeului Banatului


HOLOGRAMA IN MARIME NATURALA

In cadrul Expozitiei temporare din Muzeul Banatului – Timisoara, alaturi de DOM-ul cu videoproiectie, Inovi Smart Technologies a oferit o reprezentare holografica a unui ienicer.

Acest produs a implicat filmarea profesionista a unui actor imbracat in straiele perioadei si procesarea continutului pentu a rula pe sistemul holografic.


MASA INTERACTIVA 86 INCH

Muzeul National al Banatului din Timisoara ofera vizitatorilor o experienta interactiva extinsa cu ajutorul unei mese tactile de dimensiuni impresionante.

Cu diagonala de 2,18 metrii (86 inch) suprafata tactila recunoaste pana la 20 de atingeri simultane.

Acest mediu digital poate oferi infomatii importante despre evenimentele expozitionale din cadrul muzeului.


O PARTE DIN ECHIPAMENTELE FOLOSITE:

DOM 6m

ITI DORESTI ASTFEL DE ECHIPAMENTE PENTRU UN PROIECT SIMILAR ? CONTACTEAZA-NE !
www.inovi.ro | 0040374 001 005

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.