Sisteme inteligente de management urban în Orasul Ardud

Ardudul este recunoscut ca o localitate straveche, fiind locuit înca din epoca bronzului si avand ca ocupatii de baza agricultura, cresterea animalelor, fieraria, tamplaria, tesutul etc.

Orasul Ardud ne-a ales ca parteneri in implementarea unui sistem complex pentru intreaga comunitate.

Potentialul turistic este reprezentat în primul rand de Cetatea Ardud, una dintre cele mai puternice fortarete senioriale din nordul Transilvaniei. Aici turistii pot vizita doua turnuri ale cetatii si o parte dintre beciuri, iar în interiorul cetatii, un muzeu, care prezintă istoria si evolutia locului

In aceste beciuri, INOVI Smart Technologies a implementat Holograme in marime naturala cu personaje ce povestesc vizitatorilor istoria cetatii.

Mai multe casti AR amplasate in exterior reprezinta etapele construirii turnurilor cetatii.

O masa tactila impresionanta permite utilizatorilor sa navigheze in harti interactive, poze istorice in format digital si o impresinanta baza de date despre istoria Cetatii si a orasului ARDUD.

In oras, au fst implementata mai multe Totemuri pentru exterior ce ruleaza noutati despre evenimentele culturale sau afise si informatii provenite de la Primaria Ardud.

Intrarile orasului sunt patronate de doua PANOURI LED gigant avand pixel pitch P10 si ce sunt controlate la distanat cu ajutorul unui software de DIGITAL SIGNAGE si a transmisiei 4G.

Casa de cultura a orasului Ardud a beneficiat din partea INOVI Smart technologies de un pachet complex de casti de Realitate Virtuala precum si de un software customizat de ticketing pentru evenimentele din cadrul institutiei.

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.