Totem outdoor 4×55 inch si ecran transparent – Dinoparc Rasnov

DINO PARC  din Rasnov, unul dintre cele mai mari parcuri outdoor din lume dedicate dinozaurilor, a achizitionat unicul meteorit descoperit pe teritoriul Romaniei. Deoarece acest exponat are o valoare inestimabila atat pentru paleontologi cat si pentru entuziastii lumii disparute, proprietarul Dino Parc, Dl. Apostu Adrian, a decis sa ii dedice o intreaga zona din parc.


S-a creat un crater imens care sa reproduca vizual un impact de meteorit insa, era important sa se prezinte si fragmentul descoperit alaturi de detalii video despre acest exponat.

INOVI Smart Technologies a implementat un totem pentru exterior de dimensiuni mari, care include un videowall compus din 4 ecrane Samsung High Brightness de 800 units montat in imediata apropiere a craterului artificial. Mai mult, in aceeasi carcasa cu peretele de ecrane s-a montat un Hypebox, adica o cutie dotata cu ecran transparent (TLCD) care contine in interior pretiosul fragment de meteorit.


Specialistii INOVI Smart Technologies au creat un videoclip care explica momentul si efectele caderii meteoritului pe pamant iar la finalul clipului, ecranul transparent, care pana la respectivul moment era negru, dezvaluie fragmentul printr-un efect vizual inedit de praf dispersat. Toate acestea sunt acompaniate de o coloana sonora redata prin boxe externe, care ofera un spectacol unic vizitatorilor.

Echipamentul cu care s-a realizat acest proiect il puteti gasi AICI

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.