Totem outdoor 4×55 inch Dinoparc, Rasnov

INOVI Smart Technologies a implementat in cadrul DINO PARC din Rasnov solutii de Digital Signage pentru informarea turistilor cu privire la punctele de atractie din parc.

Solutiile propuse in acest proiect s-au concretizat in totemuri outdoor de mari dimensiuni care includ un videowall compus din 4 ecrane Samsung High Brightness de 800 nits. Aceste sisteme au fost montate la punctul de acces in incinta spatiului astfel incat, indiferent de modul in care turistii aleg sa se deplaseze catre Cetatea Rasnovului, vizualizeaza pe acest ecran gigant o prezentare a atractiilor care pot fi descoperite in Dino Parc. Astfel pentru vizitatori, este mult mai simplu sa decida care sunt cele mai atractive zone pe care doresc sa le viziteze. 

Totemul pentru exterior este dotat cu sistem de climatizare, care permite rularea de continut multimedia in orice conditii meteorologice. In plus, datorita playerului intern dotat cu porturi USB, administratorii locatiei pot rula mesaje comerciale sau campanii de informare in cadrul parcului de distractii outdoor.

Echipamentul cu care s-a realizat acest proiect il puteti gasi AICI

Distribuie proiectul

Alte proiecte

Vrei sa faci un proiect similar?

Lasa-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.